Bringázz a munkába

Bringázz a munkába!

Bringázz a munkába!

Rákaptam valami újra de mégis régire :)

Régebben már volt olyan, hogy csak bringával jöttem dolgozni a nyár folyamán de akkor még montival és úgy gondoltam, hogy mostanában felelevenítem ezt a szokást. Nagyszerű lenne mint edzés, mint pedig fogyókúra szempontjából is…

Ha sikerülne végig csinálni akkor az azt jelentené, hogy napi legalább 70 kilométert szednék össze. Ha már csak a kalóriákat és nézzük akkor is 2400-2500 minusznál tartanék naponként és ha még emellé a futás is rendszeres lenne a hétből öt nap, akkor átlag 3000 kalória lenne csak a mozgás miatti fogyasztás… Kellemes kis 5000-es napi energiaigény ami azért nem kevés :D Fogyás szempontjából nagyon jó tempót jelentene de durva azért abba is belegondolni, hogy ha majd csak a szintet akarom tartani illetve izomtömeget növelni akkor nem keveset kell majd ennem….

Meglátjuk mi lesz ebből – eddig a kezdés jó volt :) Ha lesz egy kis időm, akkor majd csinálok rá egy jó kis oldalt amin tudom ezeket vezetni – jó kis biztatás lenne nekem is ha más is látja hogy hogyan teljesítek.

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.