Viszlát CM és kösz a halakat!

Szép lassan egyre inkább hanyagolom a CM-et és ennek leginkább egy oka van. Végtelenül kezd zavarni az a rá jellemző gyűlölet- és veszekedéshalmaz.

Nehéz szívvel teszem ezt, mert mióta felnőtt fejjel újrakezdtem a bringázás, gyakorlatilag itt szocializálódtam. Sok új és érdekes embert ismertem meg innen és azt hiszem egy részüket nyugodtan barátomnak tarthatom. Mondanám hogy hiányozni fognak, de sajnos nagy részük már inaktív a CM-en elmondásuk szerint hasonló okokból mint én. Na meg ők ha nagyon akarnak, akkor megtalálnak máshol is :)

És hogy mi a probléma mostanában a CM-mel? Én abban látom, hogy hihetetlenül elment a trollkodás, flame és a kákán is csomót keresés irányába. Igazából alig van olyan téma ahol kulturált párbeszéd folyna és nem okoskodás, kötekedés lenne a vége. Sajnálni fogom nyilván, de nem kívánok többet felnézni annál, hogy esetleg írjak 1-1 bejegyzést az NR-ről, esetleg kiírjak egy túrát amit én szervezek és társaságot várok…. Maximum akkor vagyok hajlandó olvasni, ha egyik jóbarátom szól, hogy ezt és azt a topikot mindenképpen nézd meg magadnak mert vagy jó tanácsot kaphatnál vagy jót adhatnál. Többet nem… saját lelki békém érdekében.

Ezúton is szeretném megköszönni azoknak az embereknek akik elérték ezt bennem. Remélem kicsit magatokba néztek és átgondoljátok a módszereiteket és talán visszafogjátok magatokat. Üdv és kösz mindent!

Ui.: Tudom, én is néha betarthattam volna a “do not feed the troll” szabályt :)
Ui2.: Természetesen szervezőnek elmennék ha még lenne nagy CM. NR-eket ezek után is fogom csinálni és MM-et is vezetek ha van igény rá… de a webet hagyjuk a francba

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.