T-372

“Kellemes” kis 26 fokban üldögélek a teraszon és ha már nem tudok aludni, próbálom összeszedni a gondolataimat, amennyire ez az időjárás engedni: 

A két nappal meghosszabbított hétvégémet 2 év után újra Gyékényesen és Nagyatádon töltöttem és rengeteg érzést kavart fel mindez bennem: 
Láthattam legjobb barátomat végre Ironmanné válni. Elérni egy olyan célját, amiért már több éve dolgozik és amiben mindig is próbáltam legjobb tudásom szerint támogatni és mellette lenni. Már a Kaposvári verseny befutója is egy fajta katarzis volt, de az atádi befutó volt az igazi megkoronázása a munkájának. És tudjátok mit? Tudom, hogy igazából neki az útja csak most kezdődik. Már elhiheti, hogy ha valamit fejébe vesz és komolyan dolgozik érte, akkor azt sikerülni is fog véghez vinni. 

 

Végignézve ez útját versenyein pálya mellől egyre inkább csak ért bennem a gondolat. A rajt “szokásos” zenéitől még mindig feláll a hátamon a szőr és még mindig kiráz a hideg. Bár 2 év telt már el az IM-em óta, de újra ott szeretnék lenni. Én is újra át akarok futni azon a célkapun és része akarok lenni az érzésnek nem csak a pálya mellől, akármennyire is hálás feladat az. 

Nézve a díjátadón a küzdőtérben ülő finisher pólóban üldögélő embereket, én is egy szeretnék lenni közülük. Pályáról szeretnék szurkolni Bandi bának és nem csak pálya mellől. 
2020-ban akartam visszatérni a teljes távhoz és nagyon fontolva haladni, de 2019. augusztus 10. lesz ezek után a célom. Nem akarok még egy évet várni arra, hogy a pályára léphessek. 

És hogy mi a cél? Ahogy mondják, “Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” Az az álmom jövőre, hogy elhozom a legtöbbet javító versenyző címét. Idén ehhez a címhez kb 3 óra 20 perces javításra volt szükség és feltehető, hogy jövőre nem sokat változik ez. A 15:20-as teljesítésemből kiindulva sub 12-es időt kell csinálni… 1:30-as úszás, 5:30-as bringa, 4:45 körüli maraton + depók. 

Teljesíthető és elérhető cél? Ha a maximumot hozom ki magamból, megfelelő edző és diéta mellett, akkor annak gondolom. Egyszerű lesz? Nagyon nem. :)
Hogy a közelébe tudjak kerülni, holnaptól újra bringáznom kell. Amint visszajöttem november elején Spanyolországból, újra úszni és futni. Most nem lesz időm mindenféle kerülőútra… 

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.