Így NE bicajozzatok!

Következzen itt egy videó és egy párbeszéd egy balesetről, melyet egy kedves ismerősöm tett közzé. Nézzétek végig a videót és vonjátok le a tanulságot, hogy vajon ki mennyire tehetett a balesetről. Ha mindezt megtettétek, akkor a videó alatt található egy anonimizált facebook párbeszéd (magamat meghagytam), melyben az esetről vitatkozunk. Szerintetek melyik félnek van igaza? Biciklis tehet róla? Vezető tehet a balesetről? Mit gondoltok?

DISCLAIMERS: a biciklis és vezető minden itt látott cselekedetétől elhatárolódom. Továbbra is azt vallom, hogy együttműködve kell közlekednünk az utakon. Kedves vezetők, továbbra is kérlek benneteket, hogy amikor biciklistákat láttok, ne rá gondoljatok, hanem egy akár egy értelmes és okos ember is lehet aki edz/munkába megy és nem azért van ott, hogy nektek bosszúságot okozzon: http://icarusdes.com/2013/09/11/nem-minden-bringas-szabalytalan-am/

És akkor az ígért párbeszéd:

K1
K2
K3
K4
K5
K6
K7

Remélem ez a párbeszéd azt is bizonyítja kicsit, hogy több értelmes bringás van, mint amennyi hülye, csak mi kevésbé vagyunk feltűnőek :)

Comments

comments

2 hozzászólás

  1. Ez a kerékpáros nagyon gyökér szó szerint, felháborító, már csak azért is, mert az ilyenek élezik ki leginkább a kerékpáros vs. autós párharcot. Mondom ezt úgy, hogy erőteljesen képviselem mind a kettő oldalt (autó, kerékpár).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.