Új szerelmem – a terepfutás

Az egész úgy kezdődött, hogy vasárnapra Gyula “futókirándulást” írt elő nekem, én pedig WTF fejjel néztem, hogy vajon mégis miről lehet szó. Miután tisztáztuk is, hogy mit kell művel gyorsan meg is szerveztem magamnak egyet. Úgy volt, hogy edzőtársammal megyünk valahova Normafa környékére de végül a keresztül húzták a számításait és le kellett mondania.

Pattaya-E-Magazine_Pattaya-Magazine-Online_Sport-Event-News-Update_Columbia-Trial-Masters-International-Championship-Pattaya-02

Én erre kaptam az alkalmon és kinéztem magamnak egy szimpatikus túrát a Budapest Kupa sorozatból. A hétvégére a KTF – Kamaraerdő és a Tétényi-fennsík 20/10/20TF/10TF esett ami első próbálkozásnak így utólag tökéletesnek bizonyult. A tökéletes alkalmat a kiírás utolsó két karaktere (TF) biztosította számomra :)Rengetegen indultak a terepfutás kategóriába és emiatt a túrázok sem néztek csúnya szemmel rám, amikor megelőztem őket. Az útvonalban a kiírás szerint 260méter emelkedés volt körönként úgy elosztva, hogy a kör elején volt a több, ami kellemesnek bizonyult. Nem volt benne túl sok méter ahhoz, hogy kinyírjon és ez a eloszlás azt is jelentette, hogy friss állapotomban jutottam a nehéz szakaszokhoz. A okosan kitett jelzések segítettek, hogy hegyről lefele rohangálva se kelljen gondolkodni azon, hogy merre is forduljak tovább.

Az új változatos terep, a többi futó és az előbb említett körülmények garantálták, hogy az egészet szinte flow élmény mellett tudjam végigcsinálni. Szerelem első látásra a “futókirándulással” :)

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.