Kincskereső kis én

GCLOGO

GCLOGO

A hétvégén a szülinapomra kapott GPS segítségével egy új kis hobbiszerűséggel bővítettem a hobbijaim eddig is túl számos tárházát :)

Mint páran kitalálhattátok, most éppen a geocachingről beszélek. Múlt vasárnap egy kis laza János-hegyi túra alkalmával veszítettem ez irányú szüzességem :) A kitűzött négy ládából csak kettőt találtuk meg, de ezek cserébe tanulságosak voltak és első túrának, mint a Garmin eTrex 30-cal való ismerkedés, tökéletes volt. Elkövettem a hibákat amiket el kellett – nem néztem meg eléggé a térképet és rossz helyen kerestük a ládát. Ez fagypont körüli hidegben nem volt a legszórakoztatóbb – de semmi gond – ilyeneket egyszer követ el az ember és utána már mindig oda figyel rendesen.

Azt remélem tőle, hogy látszólag “céltalan” túrákba is vihet majd egy kis kalandot, egy társas kincskeresés feelinget adhat és a “világlátásra” is nagyon jó alkalmat nyújthat :) Hogy hol lesz a következő? Ma éppen a Rózsák terén kerestem meg egy pontot ráérő tíz percben – picit már el is kezdtem attól félni, hogy pár útvonalamat néha úgy fogom alakítani, hogy útba essen egy ilyen pont :D

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.