Mikimal Mass 2013

Elkezdődött lassan a szervezés és szép lassan ideje felfuttatni az eseményt! Ideje elkezdeni a mikulásruha beszerzését, gondolkodni rajta hogyan díszítitek fel a bicajt és mikor szerzi be az ember a sok sok szaloncukrot, amit szét akar majd osztani.

Én is készülök: hétfőn beszélgetés a Budapest Bike Maffia főszervezőjével gyerekkórháznak gyűjtéssel kapcsolatban, esemény meghirdetése a CM.hu-n és szép lassan a kapcsolati hálom megmozgatása. A cél, hogy minél többen legyünk és érezzük jól magunkat, hogy minél többen legyünk és annál több jót sugározzunk :).

Ebben szeretném kérni a ti segítségeteket is: kérlek említsétek meg az eseményt minden ismerősötöknek, akik szeret jópofa dolgokba részt venni. Ha van a biciklizés/jótékonykodás témáról szóló csoportok/oldalatok és ott megosztanátok az eseményt, az is hatalmas segítség lenne :)

santa_bike

Hohohohóóóóóóó!!!

Hamarosan itt az idő, eljön minden évben és a Mikulás minden évben egyre jobban ránk van szorítva, a klímaváltozás miatt (tudjátok olvad a jég, melegszik a bolygó).
A városban az egyetlen gyors életképes haladási forma a kerékpározás, és nincs más mód hogy kicsik és nagyokhoz eljusson a boldogság :)
Szóval lappföldről kaptam értesítést,hogy a hóhelyzet sajnos ismét kritikus. A mikulás sajnos nem jut el szánkójával idén Budapestre, defektes a szán és a rénszarvasok köhögnek. Az egyiknek tüdőgyulladása van a másik pedig pata gyulladással küszködik. :(

Ezért mint a korábbi években, idén is nekünk kell a sok sok szaloncukrot és boldogságot, mókát jó kedvet felszabadultan eljuttatni a szürke hétköznapok egyikére ami idén december 6-ára esik, péntekre.
Időjárás ilyen távlatokban még nem ismerhető, de ez ne tántorítson el senkit, én biztos ott leszek még hóvihar esetén is a Hősök terén dec. 6-án 18:00kor, mert a mikulás számít ránk.

Megjelenés : Ha lehet mikulás jelmezben. ha nem lehet akkor rénszarvas, de volt már szaloncukor is :) a lényeg, hogy gyertek legyünk minél többen.
Az év egyik ha nem leghangulatosabb tekergése, szigorúan jó kedvűen, minden féle atrocitást kerülve és magunk mögött hagyva.

Lámpa előre hátulra alap felszereltség,mert sötét lesz de ha egy hatalmas karácsonyfát szerkesztesz magadra vagy paripádra, nem fogunk kinézni akkor sem :) Bukósisak opcionális.

Az esemény előtt a Budapest Bike Maffiával egy közös gyűjtést is rendezünk a Bethesda Gyerekkorház javára. Ennek részletei jövő hét során lesznek elérhetőek.

Az eseményhez tartozó facebook event:https://www.facebook.com/events/1433258930228717/

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.