Mikimal Mass

Szülinapom idén egy nagyon speciális dátumra esett: december 6-ra. Bizonyára mindenki tudja, hogy ekkor ünnepeljük a Mikulást és mint legjobb szülinapi program én most egy Mikimal Mass nevű eseményen vettem részt. Akik még nem hallottak róla, a Mikimal Mass arról szól, hogy amennyire csak tudunk, beöltözünk Mikinek vagy valamelyik csatlósának és boldogságot viszünk az egész városba és közben mi is nagyon jól érezzük magunkat :)

Én már tavaly is kinéztem magamnak ezt az eseményt, de sajnos valamilyen okokból akkor nem tudtam megoldani, idén úgy voltam vele, hogy mindenképpen meg fogom oldani, hogy eljussak rá. Szerencsére ez sikerült is… Részben annyira jól, hogy picit én is szerveztem a hatodikai alkalmat :D Szerencsére nagyon sok ismerős és ismeretlen ember jött le rá és így körülbelül egy 30 fős mikuláscsapat jött össze hatodika délutánra. Jó volt látni, hogy mindenki kitett magáért, amennyire csak tudott és született pár nagyon kreatív jelmez és ügyesen feldíszített bicikli.

A csapatunk egy kis késedelem és csoportkép után indult útnak és már az elején is megtapasztalhattuk, mennyire jó dolog is ez a kis kaland. Mindenki mosolygott ránk vagy megbámult minket. Ráadásul még az autóvezetők is toleránsak voltak velünk szemben :) Bárcsak mindig ilyenek lennének.

Összesen 3 órányit tekertünk a városban leginkább olyan helyeken, ahol úgy gondoltuk hogy viszonylag sok ember sétál. Osztogattunk szülőnek és gyereknek, autó és buszvezetőknek. Igazából mindenkinek akire aki éppen mosolygott amikor ránéztünk és vevő volt a dologra :)

Ez a pár óra nekem hatalmas endorfinbomba volt és 1000 százalékra biztos vagyok benne, hogy jövőre is megyek és szervezek is Mikimalt. Vannak ötleteim és terveim, hogy milyen hasznos dolgokat lehetne csinálni rá, miket lehetne javítani a jelmezemen és hogy hogyan lehetne feldíszíteni a bicajt. Biztos vagyok benne, hogy azon is jól fogom érezni magam és remélem, hogy nő a mikulások száma, mert minél többen vagyunk, annál nagyobb buli mindenkinek :)

Kedvcsinálónak szerepeljen pár kép:

Comments

comments

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.